Midsona ændrer navn på velkendt varemærke af respekt for inuit-befolkninger

Varemærket ESKIMO-3 har været solgt i Danmark rigtigt mange år og er et veletableret varemærke inden for kosttilskud. Sortimentet består af fiskeolie fra certificeret bæredygtigt fiskeri og har et højt Omega-3 indhold.
Det har aldrig været intentionen at støde inuit-befolkninger i Grønland, Alaska og Canada. Tværtimod har navnet oprindeligt været tiltænkt som en hyldest til den traditionelle grønlandske kost med masser af fisk. Midsona erkender at navnet ESKIMO-3 ikke er hensigtsmæssig, og har derfor igangsat en proces for at finde frem til et nyt navn til varemærke. Det er en krævende proces at skifte varemærke, men Midsona har høj prioritet i at gøre processen så kort og effektiv som muligt – og håber at kunne producere kosttilskudsprodukterne under et nyt navn fra årsskiftet.


Om Midsona Danmark

Midsona er en af de førende udbydere af sundhed og livsstil i Norden. Vi brænder for vores mission - at hjælpe mennesker med at leve et sundere liv. Vi tilbyder produkter og mærker inden for sunde fødevarer, plejeprodukter, urtemedicin, kosttilskud og mere - alt sammen med fokus på dit velbefindende og dit helbred. Vi har et stort udvalg af økologiske produkter og også specielle produkter til dig, der er følsomme over for f.eks. Laktose eller gluten. Du kan finde vores produkter og mærker overalt - hos købmanden, større supermarkeder, på apoteker, i helsekostbutikker eller i online butikker.

For yderligere spøgsmål kontakt venligst

Midsona Danmark CEO, Peter Overgaard
Peter.overgaard@midsona.dk