Midsonas vision er at blive en af de førende virksomhed i Europa inden for sundhed og velvære, og en nøglefaktor for at nå denne vision er, at vi lykkes med at tiltrække, udvikle og fastholde kyndige medarbejdere i forskellige erhvervsmæssige roller. Det gør vi ved at have en moderne virksomhedskultur med en klar sundhedsprofil.

Midsona har cirka 850 medarbejdere (december 2020) i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Frankrig og Spanien, der arbejder med salg, marketing, produktion og innovation og flere andre funktioner. Koncernens hovedkontor ligger i Malmø, Sverige.

EN SUND ARBEJDSPLADS

For Midsona er medarbejdernes sundhed ikke kun en prioritet - det er et af vores overordnede mål i koncernen og et af fokusområderne i Midsonas bæredygtighedsstrategi.

Midsona skal være en virksomhed, der er gennemsyret af helbred, og som ud fra medarbejdernes eget ansvar kan stimulere og give medarbejderne chancen for at få et godt helbred baseret på deres egne muligheder. Dette giver mulighed for både egne initiativer og fælles sundhedsforanstaltninger på tværs af alle forretningsområder.

LEDIGE STILLINGER

KVALITETS- OG UDVIKLINGSMEDARBEJDER TIL MIDSONA

Vil du arbejde med stærke brands inden for økologiske produkter? Har du erfaring med laboratoriearbejde? Så bliv en del af Beauty QA-teamet hos Midsona Danmark A/S


Som kvalitets- og udviklingsmedarbejder får du ansvaret for at varetage blandinger af nye produkter på laboratoriet, kvalitetssikring af vores kosmetikprodukter samt du vil indgå i certificeringen af disse.

Du får en alsidig hverdag med mange kontaktflader både internt i Mariager og med vores nordiske søsterselskaber, hvor fokus er centreret omkring innovationer og høj leveringssikkerhed. Du bliver en del af et dedikeret team i Midsona’s Beauty afdeling.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Vedligeholde certificeringsinformation, formuleringer i vores ERP-system (M3) og Produkt Informations Filer
 • Optimering og vedligeholdelse af kvalitetssystemet
 • Supportere produktionen ved spørgsmål, verificering af målinger og opskalering af processer
 • Deltage ved afvigelsesbehandling og root-cause analyser
 • At være en aktiv sparringspartner for den kommercielle organisation
 • Udviklingsaktiviteter med blanding og oprettelse af dokumentation i forbindelse med nye eller ændrede produkter

Vi forventer at du:

 • Er uddannet laborant, gerne med erfaring indenfor kosmetik. Det er dog ikke et krav
 • Har kendskab til produktion af kemiske produkter, kosmetik eller flydende/halvfaste lægemidler.
 • Det er en fordel med praktisk erfaring med ISO 22716 og ISO 9001 eller lignende standarder
 • Arbejder struktureret og holder naturligt styr på detaljer og deadlines
 • Er en skarp kommunikator, og er flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk. Er du også flydende i tysk & svensk er det en fordel
 • Mestrer at beholde overblikket i pressede situationer
 • Er proaktiv, selvstændig og trives i en hverdag fyldt med forandringer

Stillingen er 37 timer og arbejdspladsen er i Mariager. Organisatorisk får du reference til Product Developer & QA Manager Simon Bendt Christensen.

ANSØGNING
Vi kigger løbende på de indkomne ansøgninger. Rekrutteringen varetages af Kongruens – et godt match. Evt. spørgsmål til stillingen bedes rettet til Simon Bendt Christensen på tlf. 22 14 09 96.

MIDSONA er en af Nordens førende leverandører inden for økologi og sundhed. Vores mission er, at hjælpe mennesker til et sundere liv – og vi har en bred portefølje af brands og produkter inden for fødevarer, økologi, personlige plejeprodukter, sundhed, helse og kosttilskud. Midsona har hovedkontor i Malmø, mens den danske organisation ligger i Mariager og Tilst ved Aarhus. Vi er en virksomhed med fokus på bæredygtighed, sundhed og tilbyder bl.a. vores medarbejdere en lækker frokostordning. Vi er ambitiøse, resultatorienterede, og har en uformel omgangstone og højt til loftet.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Simon Bendt Christensen
Tlf.: +4522140996

Produktionsmedarbejder til Beauty 

Vi søger løbende produktionspersonale til vores produktion i Mariager og i Tilst. For nærmere information vedrørende dette, kontakt Benny Marquart på Telefon: +45 41731363 eller e-mail bma@midsona.dk