Midsonas vision er at blive en af de førende virksomhed i Europa inden for sundhed og velvære, og en nøglefaktor for at nå denne vision er, at vi lykkes med at tiltrække, udvikle og fastholde kyndige medarbejdere i forskellige erhvervsmæssige roller. Det gør vi ved at have en moderne virksomhedskultur med en klar sundhedsprofil.

Midsona har cirka 850 medarbejdere (december 2020) i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Frankrig og Spanien, der arbejder med salg, marketing, produktion og innovation og flere andre funktioner. Koncernens hovedkontor ligger i Malmø, Sverige.

 

EN SUND ARBEJDSPLADS

For Midsona er medarbejdernes sundhed ikke kun en prioritet - det er et af vores overordnede mål i koncernen og et af fokusområderne i Midsonas bæredygtighedsstrategi.

Midsona skal være en virksomhed, der er gennemsyret af helbred, og som ud fra medarbejdernes eget ansvar kan stimulere og give medarbejderne chancen for at få et godt helbred baseret på deres egne muligheder. Dette giver mulighed for både egne initiativer og fælles sundhedsforanstaltninger på tværs af alle forretningsområder.