Midsona udvikler og markedsfører produkter, der gør det lettere for mennesker at leve et sundt liv. Virksomheden er førende i de nordiske lande inden for økologisk mad, helsekost og selvpleje med visionen om at blive en af ​​de førende i Europa.

Midsona er en af ​​de førende udbydere af sundhed og livsstil i Norden. Vi brænder for vores mission - at hjælpe mennesker med at leve et sundere liv. Vi tilbyder produkter og mærker inden for sunde fødevarer, plejeprodukter, urtemedicin, kosttilskud og mere - alt sammen med fokus på dit velbefindende og dit helbred. Vi har et stort udvalg af økologiske produkter og også specielle produkter til dig, der er følsomme over for f.eks. Lactose eller gluten. Du kan finde vores produkter og mærker overalt - hos købmanden, større supermarkeder, på apoteker, i helsekostbutikker eller i online butikker.

Egen produktudvikling

Gennem vores egen produktudvikling arbejder vi kontinuerligt med at udvikle nye produkter, der imødekommer dine behov. Vi prøver at være lydhøre over for tendenser og ændringer i markedet. Vi stræber også efter øget dialog med dig som forbruger og brugere af vores produkter, så vores udbud kan imødekomme endnu flere behov.

Midsona Sweden er medlem af det svenske forbund af sundhedsindustrier. Medlemsvirksomhederne i svensk selvpleje følger en etisk kode og opdateres om lovgivningsmæssige ændringer, som garanterer sikre valg.

Midsona Danmark er søsterselskab til Midsona AB, der er noteret på Stockholm Stock Exchange. 

Hovedkontoret er i Malmø, og i Sverige har vi også et kontor i Falköping. Midsona opererer på det nordiske marked, i Tyskland, Frankrig samt Spanien og har flere søsterselskaber i Finland og Norge.

Velkommen til!