Insektmiddel mod myg

MyggA - effektiv beskyttelse

MyggA

MyggA Spray 9,5 % DEET

Effektiv beskyttelse Indeholder DEET
MyggA Spray er en myggespray med 9,5% DEET, som beskytter mod myg i op til 1,5 timer ved en enkelt påføring. Beskyttelsen kan variere for nogle tropiske arter med en gennemsnitlig beskyttelse på 2 timer mod myg med gul feber og 4 timer mod malariamyg. MyggA Spray er let at påføre på huden og har en behagelig duft. Påføres 1-2 gange om dagen. Faktorer såsom høj temperatur, fugt og sved kan påvirke beskyttelsestiden for alle insektafvisende midler. Gentag påføringen om nødvendigt efter svømning, bad, eller når effektiviteten mindskes. Må ikke anvendes til børn under 2 år og kun i begrænset brug til børn i alderen 2 til 12 år.

Anvend biocider sikkert.
Læs altid brugsanvisningen og produktoplysningerne inden brug.

Indhold

INGREDIENSER: N,N-diethyl-m-toluamid (DEET (9,5%) 97,97 g/kg) CAS 134-62-3, Ethyl alkohol. WJ85-A0F3-Q00S-Y5Y0

Information

Varenummer 1001112
Størrelse 75 ml
Opbevaring Tørt og ikke i direkte sollys. Genbrug ikke emballagen, og efterlad ikke produktet i naturen.

Ja, det kan du godt. Følg brugsanvisningen. Vær normalt restriktiv, og brug myggeafvisende middel som et supplement til beskyttelse via dit tøj. Det svenske kemikalieagentur (KEMI) vurderer ikke, at der er nogen grund til at afskrække gravide kvinder fra at bruge myggeafvisende midler, når andre metoder ikke giver tilstrækkelig beskyttelse.
Du kan anvende MyggA, selvom du ammer, men vær opmærksom på ikke at påføre produktet, så barnet indtager det under amning.
MyggA Spray kan anvendes fra 2 år. MyggA Beroligende Gel stick kan anvendes fra 3 år.

Lignende produkter