Strath®

Strath er fra Schweiz, men har dybe rødder i Danmark. Det særlige gærekstrakt (som ikke indeholder gær!) har siden 1961 gået sin sejrsgang over hele verden og har i mere end 40 år været kendt af de fleste børnefamilier i Danmark, hvor det har været særligt anvendt til børn i efterårets og vinterens måneder - men virkeligheden er det et produkt til alle aldre.

Tidligere var det kendt under navnet Bio-Strath, men i dag markedsføres produkterne under navnet Strath, mens virksomheden bag stadig bærer det oprindelige navn, Bio-Strath. Det er et gammelt produkt med den samme mængde af forskellige urter, som der har været, siden recepten blev udviklet i familiefirmaet for mere end 60 år siden. De anvendte urter stammer fra den europæiske flora af planter med lægende og lindrende egenskaber.

Strath Family 455x455.png

Fermenteret urtegær med mere end 50 forskellige urter

Strath er baseret på 100% naturlige ingredienser og indeholder hverken farvestoffer, konserveringsmidler eller aromastoffer.

I Strath Urtegær med vitamin D-produkterne er D-vitaminet derfor også naturligt indeholdt i gæren og ikke tilsat separat/syntetisk. Dette gøres ved, at gæren i produktionsprocessen udsættes for UV-lys, hvilket får gæren til at syntetisere vitamin D helt af sig selv.

Strath fremstilles af gær og urter, som gennemgår en fermenteringsproces, hvorunder gærcellerne optager urternes aktive stoffer. Til sidst ”sprænges” gærcellerne, så de gavnlige urter nemt kan optages af kroppen.

Strath fås som eliksir, dråber og tabletter i original form eller med tilsatte vitaminer og/eller mineraler.

Se hele sortimentet herunder eller klik her for at gå til vores onlineforhandlere.

Strath_iron_400x500.png

Strath Iron er et 100% naturligt jerntilskud – mild mod maven

I serien af gode og naturlige produkter fra Strath, finder du Strath Iron, som er et 100% naturligt jerntilskud, der hjælper mod træthed og udmattelse* som følge af jernmangel.

Produktet består som alle Straths produkter af en basis af fermenteret og plasmolyseret Strath urtegær og i Strath Iron er der desuden tilsat naturligt fermenteret jern fra Koji-svampen samt vitamin C fra Acerola-kirsebær.

Netop kombinationen af de tre helt naturlige ingredienser gør produktet mildt mod systemet, så der sikres god compliance.

*Jern i Strath® Iron bidrager til at mindske træthed og udmattelse, bidrager til et normalt energistofskifte og til en normal kognitiv funktion.
Vitamin C i Strath® Iron øger optagelsen af jern.

Klik her for at læse mere om produktet.

SORTIMENT